Tornen els tobogans i els gronxadors | Catalunya

Barcelona obrirà divendres els parcs infantils de la ciutat. Encara que sembli mentida, amb la ciutat en fase 3 de la desescalada i pràcticament tots els establiments oberts (bars, restaurants, botigues o perruqueries), els parcs infantils continuen precintats. Es pot anar als parcs però no als tobogans i gronxadors. Des de fa tres mesos.

Davant l’anunci de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Ada Colau, ha demanat utilitzar-los amb prudència i amb mascareta. “Avui tenim una bona notícia per als nens i nenes de Barcelona: per fi tenim permís per obrir els parcs infantils i a partir de demà ja s’hi podrà jugar”, ha escrit Colau al seu compte de Twitter. I ha afegit: “Eviteu aglomeracions, feu servir mascaretes… i sobretot, jugueu i passeu-vos-ho bé”.

L’alcaldessa també s’ha mostrat contenta que la ciutat hagi progressat avui a la fase 3 de la desescalada i ha dit que “Barcelona avança en la desescalada gràcies a l’esforç de tothom”. “Per fi, podrem gaudir de retrobaments familiars amb llibertat de moviments a tot Catalunya”, ha destacat Colau, que demana “seguir les mesures de prevenció sanitàries per no fer passos enrere”.

Lee más: elpais.com


Comparte con sus amigos!