Què fer a Catalunya: Tornen els festivals de música amb el Vida i Canet Rock

MÚSICA

Vida Festival. Vilanova i la Geltrú

La música tornarà a sonar fort aquest cap de setmana en un festival. El Vida serà la primera cita presencial post-pandèmia (amb test d’antígens obligatori), que seguirà amb el Canet Rock i el Cruïlla, els tres festivals grans que han acceptat tornar a animar l’estiu. De l’1 al 3 de juliol, els voltants de la Masia d’en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú oferiran un festival únic en la seva espècie, que no ha hagut de canviar molts plans perquè ja tenia un aforament més reduït que altres: 10.000 assistents diaris en un entorn natural privilegiat per cuidar el públic i els músics. Com a caps de cartell, Vetusta Morla (dijous), Nathy Peluso (divendres)i Love of Lesbian (dissabte). També hi seran Hinds i Rigoberta Bandini, Guille Milkyway, Ferran Palau, Stay Homas, Mazoni, Sen Senra, Clara Peya, Maria José Llergo, Mujeres o Enric Montefusco, entre molts altres. 1, 2 i 3 de juliol. Camí Ral, Vilanova i la Geltrú (Garraf)

Canet Rock

I la segona tongada de festivals de música d’estiu arriba amb Canet Rock aquest dissabte al Pla d’en Sala de Canet de Mar, també amb test d’antígens previ obligatori per a tots els assistents. La festa començarà a les sis de la tarda i durarà com a mínim fins a les cinc de la matinada. Un dels reclams d’aquesta festa és veure sortir el sol. Més d’una desena de músics pujaran a l’escenari d’aquest festival, que vol recuperar l’esperit del Canet Rock dels anys setanta. Al cartell, Stay Homas, Oques Grasses, Zoo, Suu, Ciudad Jara, Roba Estesa o JazzWoman.

Sala Barcelona

Sala Barcelona és la proposta musical de la ciutat en diferents espais i al castell de Montjuïc, un lloc ideal per refugiar-se les nits caloroses d’estiu. Durant els mesos de juliol i agost, Sala Barcelona tindrà un format híbrid: al juliol es programaran concerts a les sales de la ciutat que hi participen, com Sidecar, El Paraigua, Barts Club, Bar Heliogàbal o La Nau; i duran l’agost es faran concerts a l’aire lliure al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc, que tindrà un aforament reduït de màxim 400 persones. A més, el castell inicia una nova proposta aquest juliol anomenada Upper Montjuïc, música en directe amb quatre trobadors moderns cada diumenge a la tarda. Com que no es poden reservar les entrades i és gratuït, l’espai s’omplirà en funció de l’arribada. El 4 de juliol toca Augusta, l’11 Elenitakatá, el 18 de juliol Fernando Alfaro i el 25 de juliol Steve Smyth. Juliol i agost. Diferents sales i Castell de Montjuïc.

Festival Bachcelona

Seguir leyendo

Festival Poesia i +

Palo Alto Market

Aquest estiu van tornant més coses. També el Palo Alto Market, el festival de moda, disseny i cultura que omple de gent aquest antic recinte industrial del Poblenou batejat com a Palo Alto. Els seus jardins i naus bullen de propostes artístiques, musicals i gastronòmiques per passar un dia de compres relaxades. Dissenyadors locals, artesans i foodtrucks amb gustoses propostes són el que hi trobarreu. 3 i 4 de juliol. Carrer Pellaires, 30, Poblenou, Barcelona.

Susi Sweet Dress

Susi Sweet Dress s’ha convertit en un mercat de referència per als amants de la moda vintage. Va començar com un mercadet però ara ja compta també amb una pàgina de venda en línia, on podeu firar-vos si no podeu anar a la cita d’aquest cap de setmana i durant aquests quatre dies amb enviaments gratuïts. Però us recomanem anar-hi perquè sempre ho posen tot molt bonic. Comença aquest dijous i els trobareu fins diumenge en un pati d’una parròquia, que és d’aquells tresors amagats de la ciutat, molt a prop del parc de la Ciutadella. Podreu descobrir vestits vintage, dissenys propis de la marca que ressalten aquest estil i complements en la mateixa línia. De l’1 al 4 de juliol, carrer Sardenya, 29, Barcelona.

‘Miseria’, Sala Fènix

‘Amar’, Amfiteatre de l’Espai Cultura

Alberto San Juan torna aquest diumenge (21.30) al Fresc Festival de Sabadell amb Amar, una selecció de la feina que està fent amb el guitarrista i compositor Fernando Egozcue des de fa gairebé una dècada. Un grapat de paraules i músiques que invoquen l’alegria d’existir i que, en la seva defensa, assenyalen les forces que s’oposen a aquesta alegria. Un viatge heterodox de la mà de Lorca, Santa Teresa, Benedetti, Concha Piquer, Albert Pla, Machado, Gloria Fuertes i altres molt diverses composicions, alienes i pròpies. Diumenge 4, Carrer de l’Escola Industrial, 29, Sabadell.

Lee más: elpais.com


Comparte con sus amigos!