Coronavirus: El mapa de les botigues obertes a Barcelona durant l’estat d’alarma | Catalunya

L’entitat Barcelona Comerç ha creat una pàgina web —www.botiguesobertes.barcelona— per informar els veïns de la ciutat sobre quins són els comerços que es mantenen oberts a la ciutat durant l’estat d’alarma. Amb la intenció de donar visibilitat a les botigues de proximitat, l’associació de comerciants ha geolocalitzat les botigues i n’ha destacat alguns detalls, com quins són els que ofereixen repartiment a domicili, comandes en línia, per telèfon o per WhatsApp.

Barcelona Comerç ha volgut informar els barcelonins de quins són els punts d’abastiment que tenen més a prop de casa. Així mateix, ha creat el mapa amb l’objectiu de reforçar la visibilitat del petit comerç, que, «malgrat les dificultats d’aquestes setmanes, continua aixecant cada dia la persiana per garantir l’aprovisionament a la ciutadania».

Qualsevol comerç de la capital catalana amb autorització per oferir servei durant l’estat d’alarma pot sol·licitar la seva inclusió a la plataforma. A la fitxa de cada botiga hi apareix també l’adreça, l’horari i el telèfon i especifica si només atenen urgències. «Arribarà un dia que podrem tornar a sortir al carrer i el petit comerç tornarà a obrir», avisa el mapa quan s’està carregant. «Som comerciants, restauradors i autònoms, però també pares, mares, veïns, familiars i companys», es pot llegir en un comunicat emès per l’entitat, que fa una crida a seguir les indicacions sanitàries per a la contenció de l’expansió de la pandèmia provocada per la Covid-19.

 

Lee más: elpais.com


Comparte con sus amigos!