El llangardaix de la Barceloneta: “He rigut molt” | Catalunya

El llangardaix de la Barceloneta. L’home aranya. Spiderman. Un reptilià. Se n’ha dit de tot, del misteriós home que es veu d’esquena, com si escalés el terra, a la Barceloneta, en un vídeo que es va fer viral aquest dilluns, després que ho gravés i ho difongués a Twitter el periodista Raúl Gallego. El protagonista indiscutible d’aquests 34 segons, dels quals s’han fet mems de tota mena, és Alejandro Clavería, un jove de 31 anys que viu al barri de la Verneda. “Estic al·lucinant”, admet, només començar la conversa telefònica.

La seva actuació són només set segons, en els quals mou acompassadament amunt i avall les cames i els braços. Prou per llançar-lo a la fama. “No és una modalitat, és un exercici funcional. Es diu lizard pushups [sargantana cap amunt] o lizard walking [sargantana caminant]”, explica aquest entrenador personal, que treballa en un gimnàs i amb particulars, i que s’exercita un o dos dies per setmana a la Barceloneta. “Hi ha barres per poder fer calistènia”, un mètode d’entrenament que utilitza Clavería.

Aquest dilluns va anar sol a la Barceloneta. “No em vaig adonar en cap moment que m’estaven gravant”, diu el jove. En les imatges està d’esquena i no se li veu en cap moment la cara. “Vaig marxar de la Barceloneta a tres quarts de deu, per arribar bé a casa, i entre dos quarts de dotze i les dotze em van començar a arribar links, enllaços de Twitter, d’amics preguntant-me si era jo… Va ser qüestió d’una hora i mitja… Una cosa superràpida”.

Lluny de molestar-lo, li ha semblat simpàtic. “Ha estat tot molt graciós, he provocat que la gent s’ho passi bé. M’ha fet feliç que la gent es diverteixi i que li hagin tret profit”, diu. I assenyala que en cap moment ha sentit que se li “faltés al respecte”. “He estat rient molt”, assegura. I explica que la seva família, igual que ell, està encara “al·lucinant”. “El meu pare li deia a la meva mare que no era jo, i ella li deia que com no era jo, que sabia que era el seu fill”.

Sobre la polèmica de la distància de seguretat entre els qui practiquen esport, Clavería insisteix que és una condició que tenen present els qui es reuneixen allà. “El clima és d’estar separats. La majoria de gent manté la distància, però pot donar la casualitat que vagis caminant i topis amb algú sense voler”. Encara que, admet, en el vídeo es veu algunes persones que se salten la norma.

Loading...

Després de l’èxit, l’Alejandro ha estat l’home més buscat aquest dimarts a l’esplanada de davant de l’hotel W de la Barceloneta, on es van gravar les imatges. “No hi he anat perquè pensava que potser després del rebombori la cosa estava més controlada”. Però a la zona s’ha reunit tanta o més gent que el dia anterior. A més, li estaven arreglant el patinet amb el qual baixa els vuit quilòmetres que el separen de la platja. “Demà hi aniré. Qui vulgui, em podrà veure per aquí”.

Lee más: elpais.com


Comparte con sus amigos!